Urmăriți-ne pe Facebook

Achiziții


  • Mai multe informații vor fi disponibile în curând

Abonare newsletter

date abonat

Relații bilaterale

Lansarea cererii de propuneri pentru acțiuni de parteneriat – Măsura B runda 2 din Fondul pentru relații bilaterale

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator de Program, anunță lansarea celei de-a doua cereri de propuneri de finanțare din Fondul pentru relații bilaterale – Măsura B.

Detalii

ERATĂ Anexa 5 - Payment request – measure B

Dintr-o eroare materială, în cadrul primei cereri de propuneri de finanțare din Fondul pentru relații bilaterale – măsura B (cerere derulată în perioada 25 august – 15 octombrie) Anexa 5 – Payment request – measure B, nota de subsol

Detalii

Lansarea cererii de propuneri de finanțare din Fondul pentru relații bilaterale – măsura B

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de operator de program, anunță lansarea primei cereri de propuneri de finanțare din Fondul pentru relații bilaterale – măsura B.

Detalii

Ghidul solicitantului pentru Fondul pentru relații bilaterale, măsura B – Colaborare și schimb de experiență - document în consultare.

Ghidul solicitantului pentru Fondul pentru relații bilaterale, măsura B – Colaborare și schimb de experiență este publicat ca document în consultare.

Detalii

Acțiuni de parteneriat finanțate, runda 3

Programul PA17/RO13 Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european Fondul pentru relaţii bilaterale Măsura A: Iniţierea /dezvoltarea de parteneriate Cererea de propuneri 3/2014 Februarie 2014

Detalii

Acțiuni de parteneriat finanțate, runda 2

Programul PA17/RO13 Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european Fondul pentru relaţii bilaterale Măsura A: Iniţierea /dezvoltarea de parteneriate Cererea de propuneri 2/2014 Ianuarie 2014

Detalii

ATENȚIE – listă documente justificative – Fondul pentru relații bilaterale

Lista documentelor justificative necesare decontării cheltuielilor efectuate în cadrul acțiunilor de parteneriat derulate prin Fondul pentru relații bilaterale se completează cu următorul document: Dispoziție de plată de la organizația beneficiară către persoana care a făcut deplasarea – document pentru justificarea primirii diurnei.

Detalii

Acțiuni de parteneriat finanțate

Programul PA17/RO13 Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european Fondul pentru relaţii bilaterale Măsura A: Iniţierea /dezvoltarea de parteneriate Cererea de propuneri 1/2013 18 noiembrie 2013 – 16 decembrie 2013

Detalii

Lansare runda a 3-a a cererii de propuneri din Fondul pentru relații bilaterale

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator de Program, anunță lansarea celei de-a treia cereri de propuneri de finanțare din Fondul pentru relații bilaterale.

Detalii

UPDATE cerere de propuneri pentru acțiuni de parteneriat

În data de 14 februarie 2014, ora 14.00, s-a încheiat cea de-a doua rundă dedicată depunerii de cereri de propuneri pentru acțiuni de parteneriat în cadrul Măsurii A - Inițiere / Dezvoltare de parteneriate din Fondul pentru relații bilaterale.

Detalii

DOCUMENTE JUSTIFICATIVE – Fondul pentru relații bilaterale

La sfârșitul perioadei de implementare, dar nu mai târziu de 15 zile calendaristice de la încheierea acțiunii de parteneriat, beneficiarii de finanțare trebuie să transmită Operatorului de Program următoarele: cerere rambursare - Anexa 5 raport final - Anexa 6 documente justificative – conform listei de mai jos în funcție de tipul cheltuielii materiale realizate în timpul acțiunii de parteneriat (ex. materiale publicate, articole, imagini, studii etc. - dacă este cazul).

Detalii

Lansare runda 2 a cererii de propuneri din Fondul pentru relații bilaterale

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator de Program, anunță lansarea celei de-a doua cereri de propuneri de finanțare din Fondul pentru relații bilaterale.

Detalii

Pag. 1 din 2 | 12 inreg./pag. | nr. inreg: 15
12