Urmăriți-ne pe Facebook

Achiziții


  • Mai multe informații vor fi disponibile în curând

Abonare newsletter

date abonat

Comunicate

La Brănești (Ilfov), la proiectul „Ziua Cucilor”
Vizita în România a unei delegații de reprezentanți ai Ministerului Culturii și Consiliului Artelor din Norvegia

O delegație din Norvegia, reprezentând Ministerul Culturii și Consiliul Artelor din această țară a vizitat, în perioada 13-18 septembrie, mai multe proiecte care se derulează în cadrul Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european.

Detalii

COMUNICAT  privind seminarul dedicat experților – evaluatori organizat în cadrul Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european
COMUNICAT privind seminarul dedicat experților – evaluatori organizat în cadrul Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, deține calitatea de Operator al Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european, finanțat prin intermediul Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014.

Detalii

COMUNICAT DE PRESĂ privind finalizarea sesiunii de depunere a proiectelor mici în cadrul Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, deține calitatea de Operator al Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european, finanțat prin intermediul Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014.

Detalii

COMUNICAT DE PRESĂ privind finalizarea sesiunii de depunere a proiectelor mari în cadrul Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european

Operatorul de Program a înregistrat 214 cereri de finanțare depuse, valoarea totală a sprijinului financiar solicitat fiind de peste 33 milioane de euro. În acest context, a fost demarat procesul de evaluare a proiectelor depuse spre finanțare, urmând ca ulterior să fie publicată lista finală a proiectelor aprobate.

Detalii

COMUNICAT DE PRESĂ privind finalizarea derulării seminariilor regionale de informare

În luna ianuarie a.c., au fost lansate cereri de proiecte finanțate prin cele două Programe, termenul limită de depunere fiind 7 aprilie (în cazul proiectelor mari), respectiv 25 aprilie (în cazul proiectelor mici). Cu scopul de a veni în sprijinul potențialilor solicitanți, Unitatea de Management a Proiectului a organizat seminarii de informare în 7 din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României.

Detalii

Comunicat de presă

În calitate de Operator de Program, Ministerul Culturii organizează o campanie de informare în fiecare dintre cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, cu scopul de a prezenta oportunitățile de finanțare din cadrul celor două Programe și de a înțelege condițiile prevăzute în Ghidul solicitantului pentru cererile de proiecte deschise la această dată.

Detalii

COMUNICAT DE PRESĂ privind deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finanțare în cadrul Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european

Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, deține calitatea de Operator al Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european.

Detalii

UMP a lansat Programul PA17/RO13 “Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator de Program, a organizat luni, 4 noiembrie a.c., în Sala “Mircea Eliade” a Bibliotecii Naționale a României, evenimentul de lansare a Programului PA17/RO13 “Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”.

Detalii

Lansarea Programului PA17/RO13 “Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”

Luni, 4 noiembrie a.c., ora 10:00, în Sala “Mircea Eliade” a Bibliotecii Naționale a României, va avea loc evenimentul de lansare a Programului PA17/RO13 “Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european”.

Detalii