Urmăriți-ne pe Facebook

Achiziții


  • Mai multe informații vor fi disponibile în curând

Abonare newsletter

date abonat

Seminar de informare dedicat promotorilor de proiecte

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator al Programului PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european, finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, a organizat în ziua de 18 iunie, la Biblioteca Națională a României, în sala „Mircea Eliade”, un seminar de informare adresat promotorilor de proiecte mari și mici.

Evenimentul a reunit un număr de 89 de reprezentanți ai instituțiilor/organizațiilor ale căror proiecte au fost selectate spre finanțare în limita bugetului disponibil aferent Programului și experți în diferite domenii (tehnic, financiar, achiziții etc.).

Seminarul a fost organizat pentru a veni în sprijinul promotorilor în ceea ce privește managementul general al proiectelor. Informațiile prezentate au vizat modalitatea de implementare a proiectelor, respectiv derularea achizițiilor, mecanismul plăților, monitorizarea și raportarea progresului tehnic și financiar și nu în ultimul rând, respectarea condițiilor de informare și publicitate.

Având în vedere stadiul de implementare a activităților aferente proiectelor, s-a pus accent pe modalitatea de completare și transmitere a rapoartelor de progres tehnic și financiar, precum și pe respectarea calendarului activităților.

Totodată, cei prezenți au avut posibilitatea de a primi răspunsuri concrete la întrebări punctuale referitoare la aspecte ce privesc implementarea cu succes a proiectelor finanțate în cadrul Programului.  

Mulțumim participanților pentru prezență și implicare.

Prezentările din cadrul seminarului sunt disponibile aici:

  1. Prezentarea conditiilor generale de implementare a proiectelor
  2. Prezentare achizitii
  3. Prezentare stadiul implementarii proiectelor
  4. Prezentare Fondul Bilateral masura B

Imagini de la eveniment