Urmăriți-ne pe Facebook

Achiziții


  • Mai multe informații vor fi disponibile în curând

Abonare newsletter

date abonat

Consiliul Artelor Norvegia

Consiliul Artelor este principalul operator guvernamental pentru implementarea politicii culturale din Norvegia. Funcționează ca organism consultativ în relația cu administrația centrală, respectiv sectorul public din domeniul culturii și este finanțat în totalitate de Ministerul Culturii din Norvegia.

Consiliul Artelor din Norvegia este partener în cadrul a șase programe finanțate prin Granturile SEE în Cehia, Letonia, Lituania, Polonia Portugalia și România. Importanța implicării Consiliului în cadrul acestor programe vizează asigurarea participării sectorului cultural din Norvegia în dezvoltarea proiectelor în parteneriat.

În România, Programul  „PROMOVAREA DIVERSITĂȚII ÎN CULTURĂ ȘI ARTĂ ÎN CADRUL PATRIMONIULUI CULTURAL EUROPEAN” este implementat de Ministerul Culturii prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), în calitate de Operator de Program, în parteneriat cu Consiliul Artelor Norvegia (Arts Council Norway), în calitate de Partener de Program din statele donatoare.

Astfel, cei interesați de găsirea unui partener din țările donatoare pentru pregătirea și implementarea unui proiect în cadrul Granturilor SEE se pot adresa Consiliului Artelor din Norvegia care va facilita legătura cu operatorii culturali din Norvegia.

Pentru mai multe informații, accesați http://kulturradet.no/english/